Zomerhits

De zomerhits die niet in je playlist mogen ontbreken

We wanen ons inmiddels al in zomerse sferen! Deze zomer nemen we ook weer de zomerhits met je door waarbij je wegdroomt naar de ideale vakantie. Ook kijken we naar de zomerhit van 2018: is er dit jaar weer een knaller te verwachten zoals Despacito in 2017?

Muziek zorgt voor blijvende herinneringen. Als we bepaalde muziek horen, kunnen we wegdromen naar een bepaalde gebeurtenis. Zomerhits hebben hetzelfde effect. Een goede zomerhit zorgt ervoor dat we terugdenken aan momenten van de zonnige vakantie, roadtrip of het backpacken. We hebben daarom een playlist gemaakt met de zomerknallers van de afgelopen jaren. Laat die mooie herinneringen maar boven komen!

Lees ook: Zijn zomerhits eigenlijk wel zo zonnig? en kom te weten waar de grootste zomerhits over gaan.

Een nummer als Summer Jam 2003 van the Underdog Project hoort uiteraard in onze lijst. Deze zomerse klassieker kan elke zomer weer gedraaid worden. De laatste jaren staan de nummers uit het zonnige zuiden hoog aangeschreven in de hitlijsten. Na ‘Balada’ van Gusttavo Lima en ‘Ai Se Eu Te Pego’ van Michel Télo lijkt dit jaar ‘Dura’ van Daddy Yankee de absolute winnaar te worden voor de titel ‘zomerhit 2018’.

Check onze samengestelde playlist en waan je met deze zomerhits op jouw ideale vakantie.

Wil je meer informatie voor sfeer op jouw terras, in jouw winkel, restaurant of café? Neem dan contact met ons op!
DDJ Media brengt beleving door middel van geur, beeld, audio en muziek. Daarnaast is het nieuwe product Social WiFi  onlangs gelanceerd. Een extra service voor jouw klanten!